Ben je tussen de 7 en 12 jaar? En woon je in de gemeente Waalwijk? Doe dan mee aan de kleurwedstrijd ’25 jaar gemeente Waalwijk’!

De kleurplaten kun je ophalen bij de balie van het stadhuis of bij de bibliotheek in Waalwijk, Waspik of Sprang-Capelle. Daar kun je ze ook weer inleveren tot en met vrijdag 9 september.

Wil je graag meedoen met de kleurwedstrijd, maar kom je niet in de buurt van een bibliotheek of het stadhuis? Download de kleurplaat dan onderaan deze pagina en print hem uit.

Kun jij jouw kleurplaat niet afgeven bij de balie van het stadhuis of bij één van de bibliotheken? Stuur hem dan met de post naar:

Gemeente Waalwijk
Team Communicatie - kleurwedstrijd
Postbus 10150
5140 GB Waalwijk

Vergeet niet om al je gegevens in te vullen!

De mooiste drie kleurplaten winnen leuke prijzen. Wordt jouw kleurplaat gekozen? Dan krijg je je prijs persoonlijk overhandigd van de burgemeester tijdens het GOWaalwijk festival.

 • Last van wespen?

  ​​​​​​​In de zomermaanden komt overlast van wespen regelmatig voor. De gemeente verwijdert wespennesten alleen op gemeentegrond als er sprake is van overlast of een bedreiging van de volksgezondheid.

 • Vacature voor Energiemaatjes!

  De energielasten zijn in korte tijd gigantisch gestegen waardoor steeds meer mensen moeite hebben om de energierekening te betalen. Dat willen we voorkomen. We kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Meld je aan als vrijwilliger en word energiemaatje!

 • Informatie voor Oekraïense vluchtelingen

  Інформація про навчання і схему тимчасових виплат на проживання.
  Останнє оновлення: 13-7-2022

  Laatste update: 13-7-2022