Dag van de Techniek

Op vrijdag 9 juni is de Dag van de Techniek in Waalwijk. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur kan iedereen met interesse in techniek langskomen op de “Ontdek techniek markt”. Bezoekers maken laagdrempelig kennis met verschillende technische bedrijven in Waalwijk. Ook komen ze meer te weten over werken in de techniek. De markt vindt plaats op het terrein van Lightronics, Spuiweg 19 in Waalwijk. Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Ontdek jouw toekomst

Door techniek kan je alles! Denk eens aan de spullen die je zelf hebt, zoals je smartphone, iPad en PlayStation. Maar techniek is ook nodig voor het maken van gebouwen, auto’s, wegen en sportvelden. Het bestaat allemaal omdat er mensen zijn die van techniek hun beroep hebben gemaakt. Wil jij ook werken in een technisch beroep? Of je nu geïnteresseerd bent in techniek op het gebied van energie, gezondheid, transport of iets anders, er is voor iedereen iets interessants te beleven. 

Programma

Over de Dag van de Techniek

De Dag van de Techniek is een jaarlijks terugkerende dag die in het teken staat van werken in de techniek. De dag richt zich op basis- en middelbaar onderwijs, zij-instromers en inwoners die interesse hebben in werken in de techniek. De Dag van de Techniek is een initiatief van de gemeente Waalwijk en Midpoint Brabant en wordt georganiseerd door lokale bedrijven.