Logo gemeente Waalwijk

Dag van de Techniek

Wil jij ook ontdekken wat ‘techniek’ nu eigenlijk echt is? Maak op een leuke en actieve manier kennis met verschillende technische bedrijven uit Waalwijk. Misschien ontdek je wel een verborgen talent! De markt vindt plaats op het terrein van Aarts Packaging, Vijzelweg 10 in Waalwijk. Toegang is gratis. Ben jij er ook bij?!

Goed om te weten

Datum: Vrijdag 8 maart 2024
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Vijzelweg 10, Waalwijk

Je maakt kennis met alles rondom techniek en neemt een kijkje in de keuken van meer dan twintig technische bedrijven uit Waalwijk! Wat doen deze bedrijven en welke leuke beroepen zijn er? De markt is voor iedereen die techniek fantastisch vindt of er graag meer over wil weten: van jong tot ouder.

Wat kun je verwachten

Van de vorige editie is een gave aftermovie gemaakt. Zo kun je een goede indruk krijgen van wat er te zien en te doen is. Onderstaande video geeft een sfeerimpressie van de Dag van de Techniek (9 juni 2023). Er wordt niet in gesproken. Er wordt wel muziek afgespeeld.

Gemeente Waalwijk is niet betrokken geweest bij de productie van deze video en niet verantwoordelijk voor de inhoud en de naleving van wet- en regelgeving bij het maken van de beelden.

Ontdek jouw toekomst

Door techniek kan je alles! Denk eens aan de spullen die je zelf hebt, zoals je smartphone, iPad en PlayStation. Maar techniek is ook nodig voor het maken van gebouwen, auto’s, wegen en sportvelden. Het bestaat allemaal omdat er mensen zijn die van techniek hun beroep hebben gemaakt. Wil jij ook werken in een technisch beroep? Of je nu geïnteresseerd bent in techniek op het gebied van energie, gezondheid, transport of iets anders, er is voor iedereen iets interessants te beleven. 

Over de Dag van de Techniek

De Dag van de Techniek is een jaarlijks terugkerende dag die in het teken staat van werken in de techniek. De dag richt zich op basis- en middelbaar onderwijs, zij-instromers en inwoners die interesse hebben in werken in de techniek. De Dag van de Techniek is een initiatief van de gemeente Waalwijk en Midpoint Brabant en wordt georganiseerd door lokale bedrijven.

Deelnemende bedrijven