De gemeente gaat in de Venkelstraat, Wederikstraat, Bolderikstraat, Klaproosstraat, Leeuwenbekstraat en Ganzerikstraat aan de slag met groot onderhoud. Het gaat om het vervangen van het verouderde riool. We zien daarmee ook kansen om verbeteringen aan te brengen in het groen en de bestrating.

In opdracht van de gemeente Waalwijk gaat het bedrijf Atab Civiele Techniek uit Werkendam het ontwerp maken. Atab Civiele Techniek zal de verdere communicatie met de inwoners en bedrijven verzorgen. Zij worden dan uitgebreid geïnformeerd door projectleider A. Groeneveld van Atab Civiele Techniek.

Vragenlijst

In mei vroeg Atab inwoners om mee te denken en een vragenlijst te beantwoorden. Wij hebben veel waardevolle reacties mogen ontvangen. Hartelijk dank hiervoor. Inmiddels hebben zij deze reacties verzameld, voorzien van een antwoord en verwerkt in een totaaloverzicht. Dit overzicht vindt u in de bijlage. 

Vooronderzoeken

De komende weken doen we alvast vooronderzoeken. We onderzoeken onder andere de conditie van de bomen, we meten punten op het aardoppervlak en doen grondonderzoek. U heeft hier verder weinig tot geen ongemak van. 

Hoe nu verder

Als de resultaten van de onderzoeken bekend zijn maakt Atab een schetsontwerp. In dit voorlopig ontwerp houden ze zoveel mogelijk rekening met uw reacties. Als het voorlopig ontwerp klaar is, deelt Atab Civiele Techniek dit met inwoners tijdens een inloopavond. Inwoners ontvangen hiervoor een uitnodiging. 

Vragen?

Neem dan contact op met Arno Mekes, projectleider van de gemeente Waalwijk. Hij is bereikbaar via amekes@waalwijk.nl of via 0416 – 683 456.