We gaan aan de slag met het Vredesplein. We willen hier een fijne ontmoetingsplek van maken met veel groen. Daar kunnen omwonenden en gebruikers rondom het Vredesplein over meedenken. Hun ideeën helpen ons om de juiste keuzes te maken bij het maken van een ontwerp.

Wat is onze opdracht?

Wij hebben de opdracht gekregen om van het Vredesplein een aantrekkelijke ontmoetingsplek te maken met veel groen. Daarbij moeten we rekening houden met klimaatadaptatie en biodiversiteit. Het plein kan in de zomer ook ingezet worden als klein amfitheater met maximaal 100 zit- of staplekken. Samen met de ideeën van omwonenden en gebruikers rondom het Vredesplein maken wij hiervoor een ontwerp. 

Ontwerp

Met een vragenlijst konden directe betrokken inwoners hun ideeën aan ons meegeven. Deze uitkomsten hebben wij, indien mogelijk, verwerkt in een schetsontwerp. Dit ontwerp lichten wij graag toe tijdens een inloopavond. De betrokken inwoners hebben hierover een brief ontvangen. Na de inloopavond kunt het ontwerp ook hier bekijken. De uitkomsten van de enquête vindt u in de bijlage.

Inloopavond

Tijdens de een inloopavond lichten wij het ontwerp graag toe. Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele opmerkingen mee te nemen. 

Wanneer:     woensdag 13 december 
Hoe laat:     vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur 
Waar:         Theater de Leest in Waalwijk

Heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met projectleider Roy Slond via e-mail rslond@waalwijk.nl of telefonisch via 0416 – 683 456.