Wendy was bezig om haar vijfjarige dochtertje te leren fietsen. Dit deed ze op het fietspad langs de voetbalvelden van SSC’55. Hier werd ze geconfronteerd met onbeschofte straatintimidatie. Een jonge kerel op een scooter negeerde de regels en kwam brutaal over het fietspad aangereden richting Wendy en haar dochter. Met een wheelie probeerde hij indruk te maken en te intimideren. Wendy en haar dochtertje schrokken enorm.

Wendy kwam op voor haarzelf en haar dochtertje en zei er wat van. Als dank kreeg ze een berg grove verwensingen over zich heen. Dit zorgde voor een enorm onveilig gevoel. Dat gevoel werd versterkt omdat haar dochtertje van vijf hierbij aanwezig was. Ze deelt haar ervaring en benadrukt dat straatintimidatie niet acceptabel is.

Meld straatintimidatie!

Bij straatintimidatie gaat het om het lastig vallen van mensen door aanstootgevende taal, gebaren, geluiden of gedragingen. Gebeurt dit bij jou? Of zie je dat dit bij een ander gebeurt? Maak hier een melding van op https://www.waalwijk.nl/straatintimidatie!