Logo gemeente Waalwijk

Vuurwerk: afknallen of vasthouden?

Hee, wat leuk dat je er bent! Hoe ga jij de jaarwisseling vieren?

De afgelopen maanden heb je vast posters zien hangen over vuurwerk. Misschien heb je online de enquête wel ingevuld of met ons gesproken? Alle drie met het doel om het dilemma tot leven te brengen. En dat is gelukt!

Het onderwerp leeft in de gemeente Waalwijk. We willen de verschillende geluiden uit de gemeente delen met inwoners en de gemeenteraad. We zoomen in op de verschillende perspectieven, we hebben oog voor de traditie van vuurwerk, maar we laten ook de gevolgen van vuurwerk zien en horen. Dit doen we op verschillende manieren en momenten. 

Klik en kijk eens rond op deze pagina.  Én kom naar de Grote Vuurwerkshow op woensdag 13 december om 19.30 uur in Tavenu. Reserveer hier je plek(externe link).

Wat doen jullie precies?

Buurtbinders is gevraagd om het maatschappelijk debat over vuurwerk te starten met jullie; de inwoners van de gemeente Waalwijk. We zijn benieuwd wat jullie mening is over vuurwerk. Niet om er op korte termijn een besluit over te nemen. Wel om er op korte termijn met elkaar over te praten en om te weten hoe dit onderwerp bij jou leeft. En dat is gelukt!

Kom naar de Grote Vuurwerkshow

Op woensdag 13 december om 19.30 uur in Tavenu.

Reserveer hier je plek(externe link)

Siervuurwerk