Wonen in Waesgeerd-West is wonen in een bijzondere en ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Waspik, één van de kernen van de gemeente Waalwijk. Vrijstaand wonen in een geheel naar uw eigen wens ontworpen woning op een riant kavel aan het water vlak bij weelderige natuur en weilanden.

Nieuwsbrief Wonen

Er zijn geen bouwkavels meer te koop in Waesgeerd-West. Of, wanneer en waar er weer bouwkavels uitgegeven gaan worden in Waspik is niet bekend.

Wilt u in de toekomst op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van bouwkavels in Waspik of de rest van de gemeente Waalwijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief Wonen .

Op deze pagina treft u verder slechts informatie voor (toekomstige) bewoners aan. Zoekt u documenten die niet langer op deze pagina staan? Neem dan contact op met projectleider Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl of via het KlantContactCentrum, 0416 683456).

Sloten

Het onderhoudsniveau van de sloten langs de Herman Boerhaavestraat en de H.J.M. Wiegersmastraat sluit onvoldoende aan bij dat van de aangrenzende tuinen. In het najaar van 2023 organiseerden we een meedenkavond. Bewoners konden hier meedenken over een passende oplossing. Een eerder idee om het talud aan de woningzijde te voorzien van een kokosmat met hedera was eerder mede op advies van onze aannemer eerder besproken.

Naar aanleiding van de meedenkavond zijn in overleg met onze aannemer twee voorstellen uitgewerkt en doorgerekend. Bewoners hebben onlangs een brief ontvangen met daarin een unieke code om te kunnen stemmen op het voorstel van hun voorkeur. Het voorstel met de meeste stemmen gaan we uitvoeren.
 

Meer informatie

Heeft u een vraag over de inrichting van het openbaar gebied, bijvoorbeeld over bruggen, sloten of bestrating? Dan kunt het beste contact opnemen met projectleider Jos van Westerloo (jvanwesterloo@waalwijk.nl). Hij is ook bereikbaar via het KlantContactCentrum (0416 683456).

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst eens op de pagina met Veelgestelde vragen over kavelverkoop en zelfbouwen. Wie weet vindt u daar het antwoord al. Zo niet, dat helpen de collega’s van het KlantContactCentum u graag verder.