Hier nemen we maatregelen om de overlast van hobbels in het asfalt weg te nemen.

De asfaltpaden in de Kloosterweg hebben veel last van hobbels door de worteldruk van de grote bomen. Dit zorgt voor voetgangers voor onveilige situaties. Daar gaan we iets aan doen. Op bijgaande tekening onderaan de pagina zie je wat we gaan doen.

Planning

De werkzaamheden voeren we uit in het plantseizoen. Dat loopt van oktober 2022 tot en met maart 2023. Aannemer Brabant Groen B.V. uit Raamsdonksveer voert voor ons de werkzaamheden uit. In de week van maandag 31 januari starten zij met de werkzaamheden. Dit duurt ongeveer 10 weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. De aannemer gaat ervan uit dat zij begin april klaar zijn. Ze voeren de werkzaamheden in fases uit. Zo heeft u zo min mogelijk overlast en blijven bewoners bereikbaar.

Bereikbaarheid

De hele Kloosterweg wordt tijdens de werkzaamheden tussen 7:30 uur tot 16:00 uur voor het doorgaand verkeer afgesloten. De bewoners hebben wel toegang tot hun eigen woning. Na 16:00 uur is de hele Kloosterweg weer open voor de rest van het verkeer.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met directievoerder Jos van de Wiel, via josvandewiel@waalwijk.nl of via telefoonnummer (0416) 683 456.