Heb je nog enkel glas of oud dubbel glas in je woning? Dan ontsnapt er nog veel warmte naar buiten. Je kunt dus veel energie besparen met isolerend glas. Speciaal voor deze inwoners organiseren we de glasactie. Je krijgt dan een scherpe prijs dankzij het groepsvoordeel en een betrouwbare kwaliteit. 

HR++ glas

De actie geldt voor HR++ glas. Dit is één van de beste soorten isolerend glas, zodat je veel minder warmte verliest. Hiermee bespaar je op de energiekosten én wordt je woning een stuk comfortabeler. In de meeste gevallen past dit glas in het bestaande kozijn. 

Online informatiebijeenkomst

Op woensdag 30 november om 19.30 uur is er een online informatiebijeenkomst over de glasactie. Je kunt dan al je vragen stellen aan de gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur. Aanmelden kan via https://regionaalenergieloket.nl/waalwijk/indebuurt/projecten/glasactie-waalwijk-2022-q4(externe link) 

  • Nieuwe groene inrichting rondom stadhuis

    De grasvelden rondom het stadhuis krijgen een nieuwe inrichting. Een biodiverse groene invulling waar ook ruimte is voor prettig samenkomen.

  • Burgemeester Ausems in bestuur VNG

    Vandaag is burgemeester Sacha Ausems benoemd als lid van het algemeen bestuur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

  • Vermoedelijk rattengif Noordstraat

    Vandaag, vrijdag 2 december, kwam een melding binnen dat er vermoedelijk rattengif in de Noordstraat in Waalwijk rondom de appartementencomplexen ligt.