Trouwlocatie aanvragen voor ondernemers

Wilt u van uw bedrijf een trouwlocatie maken en voldoet u aan de voorwaarden? Doe dan digitaal uw aanvraag. De benoeming, als deze voldoet aan de voorwaarden, is voor 5 jaar.

De minimale eisen voor benoeming van een trouwlocatie leest u in onderstaand digitaal aanvraagformulier. De kosten zijn € 582,15. Deze kosten betaalt u direct met de online aanvraag. De kosten zijn voor het onderzoeken van de locatie. We controleren bijvoorbeeld of de locatie brandveilig is en toegankelijk voor gehandicapten. U krijgt geen geld terug als de locatie niet geschikt blijkt te zijn. Het onderzoek is altijd voor uw rekening.

Trouwlocatie aanvragen

Hoe nu verder?

Binnen twee weken na de aanvraag neemt de gemeente contact met u op om een afspraak te maken. Er komt een medewerker bij u langs om de locatie te onderzoeken. Voldoet uw locatie aan alle eisen krijgt u binnen vier weken per mail een besluit toegestuurd waarin staat dat uw locatie officieel is aangewezen als trouwlocatie. Daarna moet u nog de volgende gegevens aanleveren:

  • het aantal gasten dat u maximaal kunt ontvangen
  • één foto naar keuze van de locatie
  • de link naar de website van de locatie (als u die hebt)

U kunt deze gegevens mailen naar info@waalwijk.nl. Uw locatie komt op de website van de gemeente Waalwijk te staan zodra u de gevraagde informatie hebt aangeleverd.