Hoe is uw gevoel van veiligheid? Kunt u zich weren tegen criminaliteit in de breedste zin van het woord? Hoe is de ervaring van andere ondernemers? Hoe kunt u uw medewerkers informeren? Kunnen we samenwerken om de sociale veiligheid te vergroten? Veiligheid is voor iedereen belangrijk, ook voor ondernemers en hun medewerkers. Parkmanagement organiseert op 23 maart 2023 een veiligheidsbijeenkomst voor ondernemers van bedrijvenparken Haven 1 t/m 8 en Zanddonk.

Bijeenkomst

U bent van harte welkom op donderdag 23 maart van 17.00-19.00 uur bij De Mandemakers Groep, Gragtmansstraat 3 in Waalwijk. De middag sluiten we af met een hapje en een drankje.

Neem uw collega’s mee naar deze interactieve bijeenkomst. Politie, brandweer, Platform Veilig Ondernemen, Parkmanagement en de gemeente Waalwijk zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Meer informatie over de sprekers? Download dan de flyer.

Aanmelden

Meld u aan via ‘Parkmanagement Connected’ of stuur een mail naar info@solarisparkmanagement.nl

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

De werkgroep KVO zet zich in om het bedrijvenpark nog veiliger te maken. Dit doen zij niet alleen door de actieve samenwerking met lokale ondernemers en Parkmanagement maar ook met politie, brandweer en de gemeente Waalwijk. Sinds vorig jaar zijn ook het Platform Veilig Ondernemen en de TaskForce RIEC betrokken.

Ziet u zaken die defect, verdacht of anders zijn in het openbaar gebied? Meld dit bij de gemeente Waalwijk via www.waalwijk.nl/meldingdoen of 0416-683456.