Waalwijk werkt aan de herontwikkeling van winkelcentrum De Els en de directe omgeving. We willen dat het een groene omgeving wordt waar wonen, werken, verblijven en winkelen samenkomen. Op 19 april hadden we hierover een eerste bijeenkomst. We nodigen je van harte uit om dat gesprek met ons voort te zetten.

Waar en wanneer?

De tweede bijeenkomst is op woensdag 15 november van 19.30 tot 21.30 uur. We zien je graag in de centrale hal van winkelcentrum De Els. Dit is het winkelplein tussen lunchroom de Cambreur en bloemist Bloem Today.

Waar kun je over meedenken?

Het uitgangspunt van de ontwikkeling is maximaal inzetten op verbinden, verblijven en vermengen. In april kon je al aangeven wat jij belangrijk vindt voor de (her)-ontwikkeling van de Els. Deze punten  namen we mee bij het uitwerken van het stedenbouwkundig schetsontwerp. 

Deze keer presenteren we dus concrete(re) voorstellen. Jouw vragen, opmerkingen en suggesties en aandachtspunten voor de verdere uitwerking horen we graag.

Wil je aanmelden?

We willen dat de bijeenkomst voor iedereen vlot verloopt. Daarom vragen we je van tevoren aan te melden door te mailen naar akriek@waalwijk.nl of te bellen met 0416 - 683 456.

Wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie op
www.waalwijk.nl/herontwikkeling-de-els. Of neem contact op
met projectleider Lex van Gent via lvangent@waalwijk.nl of
0416 – 683 456.