In de kerstvakantie en daarna kon jij je uitleven in winkelcentrum De Els. En het is druk geweest! Zo druk, dat het PetPretPark langer open blijft. Tot en met de carnavalsvakantie kun je gezellig komen spelen in De Els in Waalwijk! 

Geweldig succes

Inmiddels is de 1.000e bezoeker al verwelkomd in het PetPretPark. Een geweldig succes met enorm veel enthousiasme en waardering. Van de bezoekers zelf, maar ook van voorbijgangers in winkelcentrum De Els. Ook Voedselbank Waalwijk is blij met alle aandacht die ze kregen bij het PetPretPark.

Speciaal voor kinderen

Bij het PetPretPark draait alles om afval. Een mooie grondstof voor nieuwe producten, maar ook voor bewustzijn en plezier. Daarom organiseert vanPETnaarPRET voor de gemeente Waalwijk het PetPretPark, speciaal voor kinderen. Met nerfschieten, XXL bouwblokken, een doppenbad en nog veel meer. 

Maak kans op leuke dagprijzen met jouw topscore! Toegang is gratis. Kijk voor alle info en de extra openingstijden op www.petpretpark.nl

Met bso of groep

Wil je met jouw bso komen of een andere groep (vanaf 5 kinderen)? Reserveer dan een tijdslot via info@vanpetnaarpret.nl. Of wil je zelfs een mini-PetpPretPark bij jouw bso? Ook dat kan! Neem contact op met VanPETnaarPRET, zij denken graag met je mee. 

  • Groot Onderhoud Taxandriaweg

    We gaan in de Taxandriaweg aan de slag met groot onderhoud. Het gaat om het deel Taxandriaweg vanaf de aansluiting met de Zomerdijkse stoep tot aan de rotonde (Hertog Janstraat). We vervangen hier het verouderde riool. En we brengen verbeteringen aan in het groen en de verharding.

  • Doe mee aan de Landelijke Opschoondag

    Op zaterdag 23 maart helpen gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers allemaal om zwerfafval aan te pakken.

  • Basisschoolleerlingen denken mee aan veilige oversteek rondom Jan Strengebrug

    Op donderdag 22 februari bezocht wethouder Timon Klerx samen met zijn collega’s bassischool de Brug in Waspik om de presentatie van de leerlingen bij te wonen.