Noah Elias Astrida Bornai de Bont is de eerste baby van het nieuwe jaar uit de gemeente Waalwijk. Noah is op 1 januari in Tilburg geboren. Hij woont samen met moeder Charlotte en vader Danial in Sprang-Capelle. Burgemeester Sacha Ausems en Rabobank-directeur Dick van Rhee gingen op donderdag 25 januari op kraamvisite bij het gezin.

Van de gemeente Waalwijk en de Rabobank kreeg Noah verschillende cadeautjes. Noah kreeg van de gemeente onder andere zijn eerste paar leren schoentjes en een zwempas voor ouder/babyzwemmen bij zwembad Olympia. Ook kreeg Noah een speciaal babysetje met afbeeldingen van het geboortekaartje, gemaakt door PaspARToe. Van de Rabobank ontving hij onder andere een spaarpot, Langstraatrompertje en een cadeaucheque van € 250,-. Dit bedrag wordt gestort als de eerste Rabobankrekening van Noah wordt geopend.

Prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’

Noah kreeg ook een exemplaar van het prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’. Hierin neemt Baby Ooievaar hem mee op avontuur door de gemeente Waalwijk. Met leuke versjes en tekeningen maken Noah zijn ouders kennis met alle mooie plekjes. Van het voedselbos tot het oude raadhuis, van de kinderboerderij tot het klauterwoud. Elke nieuwe baby in onze gemeente krijgt het boekje.

  • Groot Onderhoud Taxandriaweg

    We gaan in de Taxandriaweg aan de slag met groot onderhoud. Het gaat om het deel Taxandriaweg vanaf de aansluiting met de Zomerdijkse stoep tot aan de rotonde (Hertog Janstraat). We vervangen hier het verouderde riool. En we brengen verbeteringen aan in het groen en de verharding.

  • Doe mee aan de Landelijke Opschoondag

    Op zaterdag 23 maart helpen gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers allemaal om zwerfafval aan te pakken.

  • Basisschoolleerlingen denken mee aan veilige oversteek rondom Jan Strengebrug

    Op donderdag 22 februari bezocht wethouder Timon Klerx samen met zijn collega’s bassischool de Brug in Waspik om de presentatie van de leerlingen bij te wonen.