Mayara Virginia Francesca Trum is de eerste baby van het nieuwe jaar uit de gemeente Waalwijk. Mayara is op 2 januari in Tilburg geboren. Ze woont samen met haar moeder Noeska en vader Bryan in Sprang-Capelle. Burgemeester Sacha Ausems en Rabobank-directeur Dick van Rhee gingen op kraamvisite bij het gezin.

Van de gemeente Waalwijk en de Rabobank kreeg Mayara verschillende cadeautjes. Mayara kreeg van de gemeente onder andere een zwempas voor ouder/babyzwemmen bij zwembad Olympia en een speciaal babysetje met afbeeldingen van het geboortekaartje, gemaakt door PaspARToe. Van de Rabobank kreeg ze onder andere een spaarpot, een Langstraatrompertje en een cadeaucheque van € 250,-. Dit bedrag wordt gestort als de eerste Rabobankrekening van Mayara wordt geopend.

Nieuw prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’

Ook ontving Mayara het eerste exemplaar van het nieuwe prentenboek ‘Schatten van Waalwijk’. Hierin neemt Baby Ooievaar haar mee op avontuur door de gemeente Waalwijk. Met leuke versjes en tekeningen maken Mayara en haar ouder kennis met alle mooie plekjes. Van het voedselbos tot het oude raadhuis, van de kinderboerderij tot het klauterwoud.

Elke nieuwe baby in onze gemeente krijgt voortaan het boekje.

  • Groot Onderhoud Taxandriaweg

    We gaan in de Taxandriaweg aan de slag met groot onderhoud. Het gaat om het deel Taxandriaweg vanaf de aansluiting met de Zomerdijkse stoep tot aan de rotonde (Hertog Janstraat). We vervangen hier het verouderde riool. En we brengen verbeteringen aan in het groen en de verharding.

  • Doe mee aan de Landelijke Opschoondag

    Op zaterdag 23 maart helpen gemeenten, bedrijven, scholen, verenigingen en vrijwilligers allemaal om zwerfafval aan te pakken.

  • Basisschoolleerlingen denken mee aan veilige oversteek rondom Jan Strengebrug

    Op donderdag 22 februari bezocht wethouder Timon Klerx samen met zijn collega’s bassischool de Brug in Waspik om de presentatie van de leerlingen bij te wonen.