De gemeente Waalwijk en Regionaal Energieloket organiseren weer een nieuwe inkoopactie om inwoners te helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit keer zijn er een isolatiebedrijf en glaszetter geselecteerd door de technisch specialisten van Regionaal Energieloket. Op maandag 13 november en dinsdag 14 november zijn er informatiebijeenkomsten.

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Vooral met de energieprijzen van nu. Want met goede isolatie hoef je minder te stoken om jouw woning warm te houden. Zo kun je dus flink besparen op de energierekening. Daarnaast woon je prettiger, draag je bij aan een beter klimaat en maak je een stap om je woning van het gas af te krijgen.

Informatiebijeenkomsten

Met de isolatie- en glasactie is het makkelijker om tot isoleren over te gaan. Deelnemers zijn namelijk verzekerd van goede kwaliteit, garanties en een scherpe prijs. Heb je interesse? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten. Je hoort dan alles over actie en over subsidies en leningen die je kunt aanvragen.

Bijeenkomst Zanddonk

  • Datum: maandag 13 november
  • Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur
  • Locatie: digitaal en fysiek te volgen (Basisschool Pater van der Geld in Waalwijk)

Bijeenkomst Waspik

  • Datum: dinsdag 14 november
  • Tijdstip: 19.30 tot 20.30 uur
  • Locatie: alleen fysiek te volgen (Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik)

Aanmelden(externe link)

Meedoen met de actie

Wil je meedoen met de isolatie- en glasactie? Schrijf je dan uiterlijk op 8 januari 2024 in via regionaalenergieloket.nl/acties(externe link). Na aanmelden volgt er eerst een woningopname. Het isolatiebedrijf of de glaszetter bekijkt dan of jouw woning geschikt is voor isolatie of geïsoleerd glas. Vervolgens ontvang je een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast en beslist zelf of je jouw woning door het bedrijf wilt laten isoleren of je glas wilt vervangen.