De gemeente heeft plannen om de Venkelstraat, Wederikstraat, Bolderikstraat, Klaproosstraat, Leeuwenbekstraat en Ganzerikstraat opnieuw in te richten. Aanleiding is het verouderd riool dat vervangen moet worden. Daarmee zien wij ook kansen om verbeteringen aan te brengen in groen en bestrating.

In opdracht van de gemeente Waalwijk gaat het bedrijf Atab Civiele Techniek uit Werkendam het ontwerp van de herinrichting maken. Atab Civiele Techniek zal de verdere communicatie met de bewoners en bedrijven verzorgen. U wordt dan uitgebreid geïnformeerd door projectleider A. Groeneveld van Atab Civiele Techniek.

De komende weken vinden er alvast vooronderzoeken plaats om tot een goed ontwerp te komen. We onderzoeken onder andere de conditie van de bomen, het meten van punten op het aardoppervlak en doen grondonderzoek. U heeft hier verder weinig tot geen ongemak van. Zodra dit vooronderzoek is afgerond, komt Atab Civiele Techniek bij u terug. Uiteraard informeren zij u dan uitgebreider. U krijgt dan de mogelijkheid om mee te praten over de nieuwe inrichting. 

Vragen?

Neem dan contact op met Arno Mekes, projectleider van de gemeente Waalwijk. Hij is bereikbaar via amekes@waalwijk.nl of via 0416 – 683 456.