Energieloket Waalwijk is geopend. Een online energieloket was er al. Maar vanaf nu is er in de bibliotheek in Waalwijk ook een loket waar je iedere zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur binnen kunt wandelen met al je vragen over het duurzamer maken van je huis.

Waarvoor kun je in het loket terecht?

De hoge energiekosten zijn het gesprek van de dag en je kunt van alles doen om je huis te verduurzamen. Maar zie je door de bomen het bos nog wel? Bij het Energieloket Waalwijk kun je gratis terecht om je vragen te stellen over energiebesparende maatregelen, subsidies en leningen. Wel zo makkelijk!

Samen met Langstraat Energie

Het Energieloket Waalwijk is een samenwerking tussen Langstraat Energie en de gemeente Waalwijk. In het loket staan speciaal opgeleide, onafhankelijke energiecoaches je te woord. Ook is het mogelijk om een huisbezoek bij jou thuis te plannen. Kijk voor meer informatie op langstraatenergie.nl (externe link)of mail naar energieloketwaalwijk@gmail.com. De bibliotheek vind je op de Wilhelminastraat 4a in Waalwijk.

  • Nieuwe groene inrichting rondom stadhuis

    De grasvelden rondom het stadhuis krijgen een nieuwe inrichting. Een biodiverse groene invulling waar ook ruimte is voor prettig samenkomen.

  • Burgemeester Ausems in bestuur VNG

    Vandaag is burgemeester Sacha Ausems benoemd als lid van het algemeen bestuur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

  • Vermoedelijk rattengif Noordstraat

    Vandaag, vrijdag 2 december, kwam een melding binnen dat er vermoedelijk rattengif in de Noordstraat in Waalwijk rondom de appartementencomplexen ligt.