We gaan aan de slag met noodzakelijk onderhoud in de Winterdijk in Sprang-Capelle. Er zitten namelijk veel scheuren en gaten in de weg. Daarom gaan we de weg te vervangen. Half januari start aannemer Mourik Infra voor de gemeente Waalwijk eerst met een vooronderzoek 

Wat gaan we vooraf onderzoeken?

We gaan kijken hoe de situatie onder de grond is voordat we de weg vervangen. Dit duurt ongeveer anderhalve week. Tijdens het vooronderzoek sluiten we een deel van de weg af. Dat doen we voor de veiligheid. Het verkeer leiden we tijdelijk om. 

Hoe zit het met de bereikbaarheid van uw woning?

Tijdens het vooronderzoek is uw woning altijd, wellicht met enige hinder, bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Hoe ziet de planning eruit?

Half januari start aannemer Mourik Infra met het vooronderzoek. Pas als dit is afgerond starten we met het vervangen van de weg. De aannemer houdt u hiervan op de hoogte. 

Planning van het vooronderzoek

Fase 1: van maandag 15 januari tot en met vrijdag 20 januari. Tracé Winterdijk tussen Capelle en het kruispunt met de Hogevaart.

Fase 2: van maandag 23 januari tot en met woensdag 26 januari. Tracé Winterdijk tussen het kruispunt met de Hogevaart en Waalwijk.

Heeft u vragen?

Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met projectleider Patrick Nieuwerth via e-mail pnieuwerth@waalwijk.nl of telefonisch via 0416 – 683 456