De gemeente gaat op de Winterdijk in Waalwijk aan de slag met groot onderhoud. Aanleiding is het verouderd wegdek. De Winterdijk zal zijn karakteristiek blijven behouden, maar wel een geheel nieuw profiel krijgen. Daarmee zien wij ook kansen om verbeteringen aan te brengen in groen en bestrating. 

Tijdelijke maatregelen

De Winterdijk is op dit moment tijdelijk ingericht vanaf de Heulstraat tot aan het Schoenenkwartier met betonnen platen. Als de bouw aan de Grotestraat 239-243 klaar is en er geen zwaar bouwverkeer meer over de Winterdijk rijdt, starten we met de definitieve herinrichting van de Winterdijk.

Informatieavond

Op dinsdag 16 mei 2023 organiseerden we samen met Burobol (ontwerp) een informatieavond over de herinrichting van de Winterdijk. Verschillende inwoners waren op deze avond aanwezig om het ontwerp in te zien. Het was een positieve avond en uiteraard konden de bezoekers hun vragen stellen. Deze vragen en antwoorden zijn verwerkt en vindt u onderaan de pagina.

Voorlopig definitief ontwerp

Het voorlopig definitief ontwerp lag van vrijdag 17 november tot en met vrijdag 1 december 2023 ter inzage bij de receptie op het stadhuis. Dit termijn is inmiddels gesloten. Onderaan de pagina vindt u een bijlage van het voorlopig definitief ontwerp. 

Heeft u vragen?

Dan kunt u gerust contact opnemen met projectleider Anne Zaadnoordijk via email azaadnoordijk@waalwijk.nl of projectleider Roy Slond via email rslond@waalwijk.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0416 – 683456.

Downloads