We gaan in de Taxandriaweg aan de slag met groot onderhoud (vanaf Zomerdijksestoep tot aan de rotonde Hertog Janstraat). Dat doen we in twee fases. We vervangen hier het verouderde riool. En we brengen verbeteringen aan in het groen en de verharding.

Waar staan we nu?

Fase 1 - schetsontwerp klaar

Het gaat om het deel vanaf het viaduct aan de Emmikhovensestraat tot aan de rotonde (Hertog Janstraat). Hiervoor hebben we een schetsontwerp klaar. U vindt dit ontwerp onderaan deze pagina. Eventuele opmerkingen kunt u doorgeven aan Rob van Zitteren, projectleider bij de gemeente Waalwijk. Hij is bereikbaar via rvanzitteren@waalwijk.nl of via telefoon 0416 - 683 456.  

Fase 2 - lopende onderzoeken

Het gaat om het deel vanaf de aansluiting met de Zomerdijksestoep tot aan het viaduct aan de Emmikhovensestraat. Hier zijn we nog druk bezig met onderzoeken en werken we aan een schetsontwerp. Zodra het schetsontwerp hiervoor klaar is, delen we dit weer.

Hoe gaan we verder?

Fase 1

Na de inloopbijeenkomst gaan we verder met de opgehaalde informatie. Waar mogelijk verwerken we de reacties in het ontwerp. Daarna laten wij deze opnieuw hier zien en maken we het ontwerp definitief.

Fase 2

Als het schetsontwerp klaar is, delen we dit hier. 

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Rob van Zitteren, projectleider van de gemeente. Hij is bereikbaar via rvanzitteren@waalwijk.nl of via telefoon 0416 – 683 456. Ook kunt u voor vragen terecht bij omgevingsmanager Judith Römer via judith@jrom.nl of via telefoon 06-30582500.