Het komt vaak voor dat je als inwoner iets nodig hebt van de gemeente Waalwijk. Je hebt bijvoorbeeld een uittreksel van de BRP of een verklaring omtrent gedrag (vog) nodig. Of je wilt een afspraak maken om je rijbewijs, paspoort of identiteitskaart te verlengen. Deze zaken regel je rechtstreeks met de gemeente. Wij brengen alleen de standaardkosten in rekening en een afspraak met ons maken is altijd gratis.

Websites die het voor jou willen regelen

Er zijn websites actief die dit soort zaken voor jou willen regelen. Daar moet je dan altijd extra voor betalen. Wij werken als gemeente niet samen met deze websites. Zij berekenen extra kosten voor dit soort diensten. Als je dit direct met ons regelt is dat niet het geval.

Persoonlijke informatie

Deze online loketten vragen om gevoelige, persoonlijke informatie. Soms moet je zelfs een foto of scan van je paspoort of ID-kaart uploaden. Zorg ervoor dat je jouw persoonlijke gegevens alleen deelt met betrouwbare instanties en alleen als dit écht noodzakelijk is.

Afspraak maken

Maak dus makkelijk en snel online een afspraak met de gemeente Waalwijk. Kom je er online niet uit? Bel ons dan via 0416-683456.