Bedrijfscontactfunctionaris

De gemeente Waalwijk wil dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Daarbij wil de gemeente hen ondersteunen en faciliteren. Een goede dienstverlening richting ondernemers is daarbij van groot belang. Hiervoor heeft de gemeente Waalwijk een bedrijfscontactfunctionaris aangesteld.

De bedrijfscontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers binnen de gemeente. Welke vergunningen moet ik aanvragen? Bij wie of welke afdeling moet ik zijn met mijn vraag? De bedrijfscontactfunctionaris helpt u met deze vragen.

De bedrijfscontactfunctionaris beschikt over een breed en goed netwerk, zowel binnen als buiten de gemeente. Door haar eigen ervaring en expertise en haar netwerk kan zij u als ondernemer helpen om uw vragen als ondernemer te beantwoorden. Dan kunt u zich meer bezighouden met het ondernemen.

Contact:

Esther van Dijk is de bedrijfscontactfunctionaris. Wilt u weten of zij iets voor u kan betekenen? U kunt haar bereiken via info@waalwijk.nl of via telefoonnummer 0416-683456. U kunt ook een afspraak maken.