Westelijke Langstraat

Project Westelijke Langstraat – Notitie Reikwijdte en Detailniveau

In 2016 heeft de provincie Noord-Brabant, samen met waterschap Brabantse Delta, gemeente Waalwijk en Staatsbosbeheer, het project Westelijke Langstraat weer opgestart. De eerste fase van het project, de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) is gereed en gaat ter inzage. De NRD ligt van 6 juni t/m 18 juli 2017 ter inzage. U kunt deze bekijken op: www.brabant.nl/loket/ter-inzages. De NRD ligt ook ter inzage bij het Dienstenplein van het provinciehuis, Brabantlaan 1 te ’s-Hertogenbosch en bij de receptie van het stadhuis Waalwijk, Taxandriaweg 6, ingang Winterdijk, tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag: 8:30-17:00 uur en op dinsdag- en donderdagavond: 18:00-20:00 uur.

Informatiedagen

Graag nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze informatiedagen:

  • Dinsdag 13 juni tussen 15:00-20:00 uur: Buurthuis Capelle, Schoolstraat 32 Sprang-Capelle
  • Woensdag 14 juni tussen 15:00-20:00 uur: Landzicht, Winterdijk 1 Sprang-Capelle
  • Donderdag 15 juni tussen 15:00-20:00 uur: Bloemenboerderij, het Vaartje 108 Waspik

U kunt deze dagen zien wat er in de NRD staat, waarom we met het project aan de slag gaan en hoe u hieraan kunt bijdragen. Ook zijn er projectmedewerkers aanwezig aan wie u uw vragen kunt stellen.

Reageren op de NRD

Als u wilt reageren op de NRD dan kunt u een zienswijze indienen. Deze kunt u indienen via het digitale formulier op de website www.brabant.nl/loket/ter-inzages.

Meer informatie

Op de website www.brabant.nl/westelijkelangstraat vindt u algemene informatie en houden we u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het project. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.