Welke ceremonies bieden wij aan?

Gratis trouwen/geregistreerd partnerschap

In de gemeente Waalwijk kunt u alleen een gratis huwelijk of partnerschap aanvragen als u ingeschreven bent in de gemeente Waalwijk en u of uw partner een Paswijzer heeft. U krijgt dan een reguliere ceremonie aangeboden in de trouwzaal in het voormalig stadhuis, dus met een trouwambtenaar, gasten en extra's. Dit is mogelijk op dinsdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wilt u een gratis huwelijk of partnerschap reserveren? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Publiekszaken.

Administratief huwelijk/partnerschap

• U kunt op maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur een administratief huwelijk/partnerschap laten voltrekken. De ceremonie vindt plaats in een overlegruimte in het stadhuis aan de Taxandriaweg in Waalwijk.
  • Een administratieve ceremonie is een korte en eenvoudige ceremonie van maximaal 15 minuten zonder toespraak.
  • De ceremonie is alleen met het bruidspaar/partners en maximaal 4 getuigen. Wilt u 4 gasten extra meenemen? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Omzetten geregistreerd partnerschap in huwelijk

Wilt u trouwen met uw geregistreerd partner? Dan kunt u uw partnerschap omzetten in een huwelijk. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak telefonisch contact op met de gemeente.