Welke ceremonies bieden wij aan?

Gratis trouwen/geregistreerd partnerschap

In de gemeente Waalwijk kunt u alleen een gratis huwelijk of partnerschap aanvragen als u een Paswijzerhouder bent. U krijgt dan een regulier huwelijk aangeboden in de trouwzaal in het voormalig gemeentehuis, dus met een trouwambtenaar, gasten en extra's. Dit is mogelijk op dinsdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wilt u een gratis huwelijk of partnerschap reserveren en heeft u of uw partner een Paswijzer? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Publiekszaken.

Administratief huwelijk

• U kunt maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur een administratief huwelijk laten voltrekken.
  • Dit duurt circa 15 minuten.
  • Er mogen 10 personen aanwezig zijn en evt. eigen minderjarige kinderen van het bruidspaar/partners. Dus naast het bruidspaar 4 getuigen en nog 4 gasten. Verder wordt er niemand toegelaten, de getuigen kunnen eventueel de foto's maken.
  • Het huwelijk wordt voltrokken in een overlegruimte in het stadhuis aan de Taxandriaweg in Waalwijk.

Omzetten geregistreerd partnerschap in huwelijk

Wilt u trouwen met uw geregistreerd partner? Dan kunt u uw partnerschap omzetten in een huwelijk. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak telefonisch contact op met de gemeente.