Week van de veiligheid 2019

Een veilige leefomgeving creëren we samen. We kunnen het niet alleen. We werken dan ook samen met verschillende partners uit de stad én onze inwoners. Veiligheid is immers van ons allemaal!

Van maandag 7 t/m zondag 13 oktober is de landelijke Week van de Veiligheid. De gemeente Waalwijk vraagt in die week extra aandacht voor verschillende onderwerpen over veiligheid. De gemeente komt samen met haar veiligheidspartners naar haar inwoners toe. Inwoners krijgen uitleg over  wat ze zelf kunnen doen aan hun eigen veiligheid en die in hun omgeving.

We hopen je te ontmoeten op de verschillende locaties! Kom naar een van de activiteiten en stel je vraag of vertel wat er speelt in jouw omgeving. Samen met jou houden we Waalwijk veilig!

Babbeltrucs

Vastzetten kentekenplaten auto