Waesgeerd-West

Wonen is Waesgeerd-West is wonen in bijzondere en ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Waspik, één van de kernen van de gemeente Waalwijk. Vrijstaand wonen op een kavel aan het water vlak bij weelderige natuur en weilanden. U bepaalt zelf hoe uw droomhuis er uit ziet. Een klassieke ‘jaren dertig’ woning, een romantische boerderij, een knusse bungalow of moderne villa? In Waesgeerd-West kan het!

                  

Onlangs is besloten om enkele wijzigingen door te voeren in de verkaveling van Waesgeerd-West. Een deel van deze aanpassingen past binnen het geldende bestemmingsplan en is dus direct doorgevoerd. Meer informatie hierover op de pagina kavelinformatie.

Andere aanpassingen zijn alleen mogelijk als het bestemmingsplan gewijzigd wordt. Het gemeentebestuur is voornemens hiervoor een procedure op te starten. Meer informatie hierover is te lezen in de bewonersbrief die onlangs verspreid is onder bewoners en direct omwonenden van Waesgeerd-West.

Meer informatie

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst even op de pagina ‘Veelgestelde vragen over kavelverkoop”. Mogelijk vindt u hier het antwoord. Is dat niet het geval, aarzel dan niet om contact op te nemen met projectleider Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl) of planeconoom Nikki Moolenschot (nmoolenschot@waalwijk.nl). Beiden zijn te bereiken via het KlantContactCentrum:  tel: 0416-683 456.