Waesgeerd-West

Wonen in Waesgeerd-West is wonen in een bijzondere en ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de rand van Waspik, één van de kernen van de gemeente Waalwijk. Vrijstaand wonen op een riant kavel aan het water vlak bij weelderige natuur en weilanden. En u bepaalt zelf hoe uw droomhuis er uit ziet; een klassieke ‘jaren dertig’ woning, een romantische boerderij, een knusse bungalow of moderne villa? In Waesgeerd-West kan het allemaal! 

Geen kavels meer beschikbaar

Alle kavels in Waesgeerd-West zijn verkocht. 

stand van zaken 8 juni 2021

Meer informatie

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst even op de pagina met Veelgestelde vragen over kavelverkoop. Mogelijk vindt u hier het antwoord. Is dat niet het geval, aarzel dan niet om contact op te nemen met projectleider Joost van der Heijden (jvanderheijden@waalwijk.nl of via het KlantContactCentrum, 0416 683456).

Heeft u een kavel gekocht of in optie en heeft u vragen over bruggen, rioolaansluitingen, peilhoogtes of andere civieltechnische zaken? Neemt u dan contact op met civieltechnisch projectleider Jos van Westerloo (jvanwesterloo@waalwijk.nl. Ook hij is tevens bereikbaar via het KlantContactCentrum, 0416 683456).

Archief