Waalwijk Ontmoet 2019

Doe een voordracht voor Waalwijk Ontmoet

Tijdens Waalwijk Ontmoet: - dit jaar op zaterdag 16 november 2019 - zetten we vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje.

Iemand voordragen
Ook dit jaar zijn er weer zes categorieën waarin iemand voorgedragen kan worden:

  • Beste Vrijwilligersprestatie Individueel
  • Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie
  • Beste Sportprestatie Individueel
  • Beste Sportprestatie Team
  • Beste Cultuurprestatie Individueel
  • Beste Cultuurprestatie Groep

Een voordracht doen, is heel eenvoudig via deze link of onderstaande button. Bekijk vooraf de criteria.

Draag je favoriet voor

Beloning
Iedereen die een voordracht doet, krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 16 november 2019. Datzelfde geldt voor de mensen die voorgedragen worden. Iemand aanmelden kan tot en met maandag 30 september 2019.


Stemmen
Zodra alle voordrachten binnen zijn bekijken we of de inzendingen aan de criteria voldoen. Vervolgens kan het publiek online zijn stem uitbrengen. Deze stemmen bepalen wie de uiteindelijke winnaar per categorie wordt. Winnaars krijgen naast een oorkonde een geldbedrag van € 150,- voor de individuele categorieën of € 350,- voor de groepscategorieën. Alle voordrachten en vervolgens genomineerden worden via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet bekendgemaakt.

Waalwijk Ontmoet
Op zaterdag 16 november 2019 vindt de achtste editie van Waalwijk Ontmoet plaats. Waalwijk Ontmoet is zoals de naam al aangeeft een feest van samenzijn en elkaar ontmoeten. De gemeente Waalwijk reikt tijdens deze feestavond prijzen uit aan vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestaties van het afgelopen jaar.

De feestavond is ook dit jaar weer in het Mandemakers Stadion van 19.30 tot 01.00 uur. Een gezellige avond waar diverse artiesten komen optreden. Uiteraard staat voor iedereen een hapje en een drankje klaar.