Waalwijk Ontmoet 2018

Einduitslag Waalwijk Ontmoet

Tijdens een groot feest in het Mandemakers Stadion zijn op zaterdagavond 6 oktober de prijzen uitgereikt aan de vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben laten zien. De prijswinnaars zijn volledig bepaald door inwoners. Ook reikte het college voor het eerst een prijs uit aan de Waalwijkers van het jaar.

Einduitslag

Tussenstand 26 september

Er wordt flink gestemd. Inmiddels hebben we zo'n 6200 stemmen binnen.
Je hebt nog tot 3 oktober om je stem uit te brengen.

Tussenstand 26 september

Stem op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger

Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden tijdens Waalwijk Ontmoet op 6 oktober? Stem nu op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger.  Let op: je mag maar één keer meedoen. Als je wil kun je in meerdere categorieën op iemand stemmen. Stemmen kan van 12 september t/m 3 oktober. Je ziet t/m 26 september een tussenstand. Om het nog even spannend te houden wordt die daarna niet meer getoond. Zo blijft het tot 6 oktober een verrassing wie de winnaars zijn.

Stem via Facebook

Alle voordrachten op een rij

Tijdens Waalwijk Ontmoet - dit jaar op zaterdag 7 oktober in het Mandemakers Stadion - zet de gemeente Waalwijk vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje.