Waalwijk Ontmoet 2017

Tijdens Waalwijk Ontmoet - dit jaar op zaterdag 7 oktober in het Mandemakers Stadion - zet de gemeente Waalwijk vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje.

Tweede tussenstand 25 september 14:30 uur

Het aantal stemmen overtreft onze verwachtingen. Inmiddels hebben we bijna 9100 stemmen binnen.
Je hebt nog tot 4 oktober om je stem uit te brengen.

Tussenstand 25 september 14:30

Stem op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger

Wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden tijdens Waalwijk Ontmoet op 7 oktober? Stem nu op je favoriete vrijwilliger, sporter of cultuurvertegenwoordiger.  Let op: je mag maar één keer meedoen. Als je wil kun je in meerdere categorieën op iemand stemmen. Stemmen kan van 13 september t/m 4 oktober. Je ziet t/m 27 september een tussenstand. Om het nog even spannend te houden wordt die daarna niet meer getoond. Zo blijft het tot 7 oktober een verrassing wie de winnaars zijn.

Stem via Facebook

Nominaties Waalwijk Ontmoet bekend

Een jury onder leiding van burgemeester Kleijngeld heeft maandag de nominaties voor Waalwijk Ontmoet vastgesteld. Dat was geen eenvoudige opdracht. Er waren in totaal 67 voordrachten binnengekomen, verdeeld over de zes categorieën binnen Vrijwilligers, Sport en Cultuur. Omdat veel van die erg  divers waren en kwalitatief dichtbij elkaar liggen, besloot de jury in veel gevallen meer dan drie nominaties per categorie te doen.

Alle nominaties op een rij

Vanaf woensdag 13 september kan iedereen online stemmen op de genomineerden. Hoe u dat kunt doet, leest u binnenkort hier. De feestavond van Waalwijk Ontmoet is op 7 oktober in het Mandemakers Stadion. Iedereen die een voordracht heeft gedaan of voorgedragen is, krijgt twee toegangskaartjes.

De feestavond van Waalwijk Ontmoet is op zaterdag 7 oktober in het Mandemakers Stadion. Komende week buigt een jury zich over alle voordrachten en doet per categorie drie nominaties. Daarna kunt u zelf online stemmen en bepalen alle stemmers samen wie er uiteindelijk wint. We informeren u later over hoe dat stemmen precies in zijn werk gaat