Verkiezingen

Voorlopige uitslag Tweede Kamerverkiezing 2017 in Waalwijk

Ter inzage processen-verbaal Tweede Kamerverkiezing

Vanaf vrijdag 17 maart  tot woensdagmiddag 22 maart is het mogelijk om de door de burgemeester vastgestelde opgave N11 en de processen-verbaal van de stembureaus (N10) in te zien op het stadhuis. U kunt hiervoor een afspraak maken via het klantcontact centrum telefoon 0416-683456.


Tweede Kamer 15 maart 2017

Op woensdag 15 maart worden de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Nederland gehouden. Uiterlijk 1 maart a.s. ontvangen kiesgerechtigde inwoners van de gemeente Waalwijk een persoonlijke stempas in de brievenbus. Weet u nu al dat u op 15 maart (07.30-21.00 uur) niet in staat bent naar een stembureau in de gemeente Waalwijk te komen en wilt u wel stemmen? Hieronder leest u wat u kunt doen en op welke plaatsen binnen de gemeente Waalwijk u uw stem uit kunt brengen.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Team Publiekszaken/verkiezingen op werkdagen bereikbaar via 0416 – 683 456 of via emailadres info@waalwijk.nl informatie over de verkiezingen vindt u op www.elkestemtelt.nl.

 • Vervangende stempas

  Heeft u geen stempas ontvangen of is de stempas kwijtgeraakt / ernstig beschadigd dan kunt u een vervangende stempas aanvragen.

 • Overzicht stembureaus

  Locaties stembureaus Tweede Kamer verkiezing  woensdag 15 maart 2017.

 • Stemmen bij volmacht

  Als u op de dag van de stemming niet in de gelegenheid bent om zelf uw stem uit te brengen, dan kunt u iemand anders een volmacht verlenen. Deze persoon mag dan namens u uw stem uitbrengen.

 • Stemmen in een andere gemeente

  Als u op de dag van de stemming in een andere gemeente in Nederland wilt stemmen, dan moet u een kiezerspas hebben. Deze kunt u aanvragen bij Team Publiekszaken.

 • Voor werk in het buitenland op 15 maart

  Wanneer u voor werk in het buitenland bent op 15 maart, kunt u gebruik maken van bovenstaande mogelijkheden. Er is voor u echter ook een mogelijkheid om per brief te stemmen.

 • Woont u in het buitenland

  Nederlanders die buiten Nederland wonen kunnen op 15 maart hun stem uitbrengen.