Toegankelijkheid

Uw gemeente besteedt veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Wij gebruiken daarvoor het KWALITEITSMODEL WEBRICHTLIJNEN.

De status

Wij streven ernaar dat deze webomgeving volledig webrichtlijnenproof is. Op dit moment zijn er mogelijk onderdelen die nog niet conform de gestelde toegankelijkheidseisen functioneren.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Bij tabellen kan het nog voorkomen dat er geen rij- en kolomheaders in staan.

Melding van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website ondanks onze toetsing niet voldoet of heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele mede-bezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.
U kunt een melding doen door een mail te sturen naar webmaster@waalwijk.nl. Beschrijf hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op. Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt. Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.

Contact

U kunt de gemeente Waalwijk op verschillende manieren bereiken. Bekijk hiervoor de contactpagina.