Tilburgseweg

Wat gaan we doen
De gemeente Waalwijk heeft plannen om de huidige fietspaden aan de Tilburgseweg op te breken en te verbreden naar 3 meter. Aanleiding hiervoor is dat de fietspaden onderdeel worden van de snelfietsroute tussen Tilburg en Waalwijk. De fietspaden worden van asfalt. Tevens wordt de rijbaan tussen de rotonde Bevrijdingsweg en de Sprangsevaart vervangen door nieuw asfalt.

Planning
Vanaf week 31 gaat aannemer Heijmans starten met de reconstructie. De planning en fasering loopt volgens bijgaande faseringtekening.

Stap in onze WhatsApp
Om u sneller, frequenter en meer digitaal te informeren over de werkzaamheden in de Tilburgseweg, gebruiken wij een WhatsApp verzendlijst. Hiermee kunnen wij herhaald naar iedereen die zich heeft aangemeld berichten verzenden. Een eventuele reactie of vraag van u is vervolgens alleen zichtbaar voor ons. Het is dus geen WhatsApp groep, maar een WhatsApp verzendlijst. Wilt u ons volgen? Meld u dan nu aan. Lees hier hoe u zich kunt aanmelden.

Snelfietsroute Tilburg - Waalwijk (F261)
Meer weten? Kijk op www.waalwijk.nl/snelfietsroute

Vragen
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Jos van Westerloo, via jvanwesterloo@waalwijk.nl of via telefoonnummer (0416) 683 456.