Samen doen, Samen groen

Activiteiten waar je energie van krijgt! 

Op zaterdag 9 oktober ontdek je hoe we samen voor een duurzamer en groener Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle gaan. Met entertainment, informatie en allerlei activiteiten voor jong en oud, inspireren we je om in actie te komen. Samen met ondernemers, organisaties én enthousiaste inwoners. Verduurzamen doe je namelijk niet alleen, maar samen.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA!

‘Samen doen, Samen groen’ heeft een bomvol programma met leuke activiteiten. Op de Winterdijk staan stands van onder meer het Voedselbos Waspik, Ketting Kledingruil Waalwijk, van PET naar PRET en de speelgoedbank. In een grote kas op het grasveld tussen het parkeerterrein en het stadhuis, kun je allerlei activiteiten rond groen, water en tuinieren bezoeken. En wandel ook eens langs de ateliers en winkeltjes in de Hooisteeg, zoals de stadsboer.

Een aantal activiteiten tijdens ‘Samen doen, Samen groen’ is op een specifiek tijdstip gepland. Zo kun je in de Kiosk al fietsend energie opwekken voor live muziek. Verzoeknummers zijn mogelijk! En bezoek het optreden van Tijmen Sissing van de Trashpackers. Hij praat én rapt over zwerfafval en zet ook de kinderen later in de actiestand. Bij Winterdijk 30b zijn diverse voorstellingen, zoals de interactieve film ‘De Eeuw van mijn opa’ waarin jij zelf het verhaal bepaalt. In het stadhuis maak je kennis met het Regionaal Energieloket voor advies over het verduurzamen van je woning. Kinderen maken hun flessenpost of een eigen mini tuintje. En vergeet niet om even in de lens te lachen in het fotohokje.

Ben jij er ook bij? De Winterdijk en omgeving vormen het kloppend hart van ‘Samen doen, Samen groen’. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.

Dit gaan we doen

Dit gaan we doen


Een dag vol leuke activiteiten voor jong en oud!

Hier moet je zijn

Hier moet je zijn


Dit mag je niet missen!

Zij zijn erbij!

Zij zijn erbij!


Maak kennis met de deelnemers!