Reserveren en tarieven sportaccommodaties

Verenigingen, particulieren, bedrijven of instellingen die gebruik willen maken van een gemeentelijke sportaccommodatie kunnen deze voortaan digitaal reserveren. Het gaat hier om het gebruik van een sporthal, gymzaal, squashbaan, vergaderruimte, een horecagelegenheid of een zwembad.

Nieuwe seizoen

Aanvragen die wij voor 1 mei 2016 ontvangen, krijgen voorrang in de planning voor het nieuwe seizoen. Formulieren die de gemeente na 1 mei aanstaande ontvangt, worden in volgorde van ontvangst in behandeling genomen. Al met al heeft u dus een grotere kans om op de door u gewenste dag en tijd te worden ingepland als u onderstaand formulier voor 1 mei aanstaande invult en verzend.

Aanvraagformulier voor het gebruik van de sporthallen, gymzalen en zwembaden seizoen 2015-2016

Aanvraagformulier voor het gebruik van de sporthallen, gymzalen en zwembaden seizoen 2016-2017

Meer informatie over tarieven, gebruikersvoorwaarden en reglement

Werkwijze

U kunt het digitale aanvraag formulier inscannen en opsturen naar sporthallen@waalwijk.nl. Daarnaast kunt u het aanvraagformulier kosteloos retour sturen naar Gemeente Waalwijk, t.a.v. F. Meens, Antwoordnummer 10006, 5140 VB Waalwijk. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, krijgt u een bevestiging van ontvangst. Personen die voor 1 mei een formulier versturen krijgen halverwege mei een reactie op hun aanvraag. Formulieren die na 1 mei worden verzonden, krijgen doorgaans binnen een week een reactie van het Sportbedrijf.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Sportbedrijf van de gemeente Waalwijk. Dit kan via email (sporthallen@waalwijk.nl) of telefonisch (tel. 0416-683643).