Project Vroeg Eropaf

De gemeente Waalwijk is in samenwerking met Plangroep het project Vroeg Eropaf gestart.
Het doel van het project is in een vroeg stadium hulp te bieden bij betalingsproblemen. De gemeente Waalwijk krijgt door dit project eerder zicht op cliënten(inwoners) met (beginnende) financiële problemen. Vroeg Eropaf heeft als doel dat u de reguliere betalingen weer kan hervatten en denkt oplossingsgericht met u mee over de ontstane problemen. De preventiecoach verwijst cliënten (inwoners) door naar onder meer het Wijkteam, naar schuldhulpverlening en naar andere instanties. Waalwijk werkt bij  Vroeg Eropaf samen met woningcorporatie Casade, Brabant Water, verschillende zorgverzekeraars en ook met Team Financiën/Invordering van de gemeente Waalwijk. 

Krijgt u te maken met een ingrijpende gebeurtenis, zoals werkeloosheid, echtscheiding, overlijden partner, ziekte en heeft dit gevolgen voor uw inkomen? Maak dan een afspraak met de preventiecoach geldzaken van Team Wijz. Samen kijken jullie naar het budget inkomsten en uitgaven en krijgt u tips om te zorgen dat deze 2 in balans komen.

Team Wijz, Monique van der Werf is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur, telefoonnummer 0416-683456, maar ook tijdens het geldspreekuur op dinsdagochtend bij Balade van  10.00 uur tot 12.00 uur.

Aarzel niet en neem contact op als het bovenstaande betrekking op u kan hebben.