Vrije handel beginnen of uitbreiden

• Marktplaats aanvragen
    • Wilt u een plaats op de markt innemen, dan hebt u een marktvergunning nodig. Klik hier voor meer informatie over de markt,  de tijden en waar de markten zijn.

Marktplaats online aanvragen

• Standplaats aanvragen
    • Wilt u in de gemeente met een kraam of wagen goederen of etenswaren verkopen? U hebt hiervoor een standplaatsvergunning nodig. Een standplaatsvergunning is een vergunning, die nodig is voor het innemen van een standplaats op of aan de (openbare) weg, of op een voor het publiek toegankelijke plaats in de open lucht. U kunt een vergunning aanvragen voor bijvoorbeeld een viskraam, een bloemenstalletje of een andere verkoopwagen. In de gemeente Waalwijk zijn een aantal vaste plaatsen aangewezen:

Waalwijk:

• Bloemenoordplein
      • Sint Antoniusplein
      • Dokter Kuyperlaan

Sprang-Capelle:

• Raadhuisplein

Waspik:

• Dorpsplein

Informeer voordat u uw standplaats aanvraagt waar er plek is op dit moment. U kunt hiervoor contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 0416-683456.

Standplaatsvergunning online aanvragen