Ouderen, zieken en gehandicapten die zelfstandig willen blijven wonen

• Gehandicaptenparkeerplaats
    • U kunt bij de gemeente een aanvraag indienen voor een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken.
      U komt hiervoor in aanmerking, wanneer de afstand van de openbare parkeerplaatsen in uw woonomgeving naar uw woning te groot voor u is. Bij de gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats komt een bord met het kenteken van uw auto. U bent dan de enige die gebruik mag maken van deze parkeerplaats.

Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen

Heeft u al een gehandicaptenparkeerplaats en gaat u verhuizen en wilt u de gehandicaptenparkeerplaats laten verplaatsen naar uw nieuwe adres? Regel dit online.

Gehandicaptenparkeerplaats verhuizen

Is uw kenteken gewijzigd doordat u een nieuwe auto heeft? Mail ons het oude én het nieuwe kenteken door naar info@waalwijk.nl of neem telefonisch contact met ons op, via telefoonnummer 0416-683456 en vraag naar de front office.

De medewerkers van Team Buitendienst printen uw nieuwe kenteken uit op een sticker en zorgen er dan voor dat het nieuwe kenteken zo spoedig mogelijk bevestigd wordt op het bestaande onderbord aan de paal.

• Ouderenadvies
    • De gemeente Waalwijk vindt het belangrijk dat ouderen in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen en de regie over hun eigen leven houden. Ouder worden is niet in alle gevallen even gemakkelijk. In veel situaties ontstaan er vragen waarop men een antwoord zoekt: vragen op het brede gebied van wonen, zorg en welzijn.