Om- en bijscholing in het kader van het vinden van werk

• Ondersteuning bij werk zoeken
    • Bent u werkloos en komt u in het kader van trajectbegeleiding in aanmerking voor bijscholing in de vorm van opleidingen of cursussen? U kunt dan voor de bijkomende kosten een vergoeding krijgen.

• Volwasseneneducatie
    • Volwasseneneducatie is bestemd voor volwassenen die een vak willen leren en een diploma of certificaat willen behalen. Zij vallen door hun leeftijd buiten het reguliere onderwijs. Ook is dit onderwijs geschikt voor leerlingen (vanaf 18 jaar) die zijn gestrand in het reguliere onderwijs en alsnog een diploma willen halen. Volwasseneneducatie wordt binnen onze gemeente verzorgd door het ROC Tilburg, Stappegoorweg 183.

Kijk voor meer informatie op www.roctilburg.nl

• Weer gaan werken
    • Hebt u jarenlang niet gewerkt en wilt u weer aan de slag? Veel mensen vinden het moeilijk om weer een baan te vinden als zij een tijd niet hebben gewerkt. Speciaal voor deze groepen zijn er mogelijkheden om de terugkeer naar werk te vergemakkelijken. Baanbrekers kan u als herintreder op verschillende manieren ondersteunen bij het vinden van werk.