Bijdragen van school- en onderwijskosten aan ouders

• Bijzondere bijstand
    • Staat u onverwacht voor bijzondere kosten en hebt u daarvoor geen geld opzij kunnen zetten? Is het onmogelijk de kosten ergens anders vergoed te krijgen, dan kunt u misschien bijzondere bijstand krijgen. Bijzondere bijstand vraagt u aan bij Baanbrekers, U kunt met hen contact opnemen via 0416-671000.

• Leerlingenvervoer
    • Wanneer uw kind niet lopend of fietsend naar school kan vanwege de afstand of een handicap, komt u onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een bijdrage in de kosten van leerlingenvervoer. De gemeente vergoedt de vervoerskosten van een kind tussen woonadres en de dichtstbijzijnde, voor de leerling toegankelijke school van de gewenste richting. De vergoeding wordt in principe vastgesteld op basis van de kosten van openbaar vervoer.

Kijk voor meer informatie op de site van het leerlingenvervoer van de gemeente Waalwijk.

Leerlingenvervoer aanvragen