Openingstijden

Sluiting in verband met de feestdagen

Op maandag 24 december, dinsdag 25 december  en woensdag 26 december is het stadhuis gesloten in verband met Kerst. Maandag 31 december en dinsdag 1 januari is het stadhuis gesloten in verband met de jaarwisseling. Op woensdag 2 januari zijn we vanaf 10.00 uur geopend.


Storingsmeldingen
Deze kunt u hier doorgeven of, uitsluitend als het spoedeisend is, via telefoonnummer 0416-683456. Volgt u dan het keuze menu.

Burgerlijke stand (geboorte aangifte)
U kunt op twee manieren aangifte doen van geboorte. Eerst digitale geboorteaangifte doen. Kies voor “geboorteaangifte online doen”. U vult alle gegevens in en voegt de verklaring van de arts/verloskundige bij. Daarna maakt u een afspraak bij de gemeente om uw handtekening onder de aangifte te komen zetten.

Aangifte aan de balie
Donderdag 27 december kunt u aangifte doen aan de balie in het stadhuis (op afspraak). Voor kindjes die op vrijdag 21 december geboren worden moet uiterlijk op donderdag 27 december aangifte zijn gedaan. Voor kindjes die op vrijdag 28 december geboren worden moet uiterlijk op woensdag 2 januari aangifte zijn gedaan.

Plan hier uw afspraak in voor geboorteaangifte aan de balie


Vanaf 1 januari 2019 wijzigen de openingstijden en kunt u alleen op afspraak langs komen. Lees hier meer.

Op afspraak

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 13.00 uur

Op afspraak en vrije inloop

Maandag, woensdag en vrijdag: 13.00 – 17.00 uur
Dinsdag en donderdag: 18.00 – 20.00 uur
Op dinsdag- en donderdagavond kunt u alleen terecht voor reisdocumenten, rijbewijzen, uittreksels, afschriften burgerlijke stand, verhuizingen en Verklaringen Omtrent het Gedrag. 
 

Afspraak maken