Wil jij je actief inzetten voor de veiligheid in jouw buurt of wijk? Dat kan! (07-07-2021)

De gemeente Waalwijk heeft een buurttoezichtteam. Dit team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten zich samen met politie en de gemeente in voor een veilige leefomgeving. Zo zorgen we samen voor een veilig gemeente Waalwijk.

Wat doet het buurttoezichtteam?

Het buurttoezichtteam loopt een paar keer per week door de gemeente Waalwijk. De belangrijkste taken van het buurttoezichtteam zijn observeren en signaleren. De vrijwilligers van het buurttoezichtteam zijn de extra ogen en oren in de wijk. Het team heeft, als het nodig is, contact met politieagenten die op dat moment aan het werk zijn. Het buurttoezichtteam loopt in herkenbare gele buurttoezichthesjes. Alle vrijwilligers hebben een buurttoezichtteampas. Daarmee kunnen zij zich identificeren.

Doe jij ook mee?

Klinkt dit interessant? Loop dan vrijblijvend een keertje mee met het buurttoezichtteam. Neem voor meer informatie contact op met Hanny de Vries via ggw@waalwijk.nl of 0416 – 683 456. Of ga naar www.waalwijk.nl/btt