Wijzigingen ‘Mijn Waalwijk’ (20-12-2018)

Door werkzaamheden is een gedeelte van ‘Mijn Waalwijk’ op www.waalwijk.nl niet te gebruiken.

De gemeente Waalwijk werkt continu aan haar digitale dienstverlening. Op dit moment werken we aan vernieuwing van het digitale loket waarop inwoners en ondernemers inzicht krijgen in hun gegevens, lopende zaken met de gemeente en hun belastingaanslag. Door deze werkzaamheden is een gedeelte van ‘Mijn Waalwijk’ op www.waalwijk.nl niet te gebruiken.

Het gaat om het gedeelte ‘Mijn Zaken’. Hier ziet u de actuele status van uw digitale aanvragen bij de gemeente Waalwijk. Het digitaal aanvragen van producten en diensten én inzicht krijgen in de belastingaanslag blijft tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk. Medio 2019 wordt het weer mogelijk om de actuele status van digitale aanvragen te raadplegen via ‘Mijn Waalwijk’. Tot die tijd kan de informatie tijdens kantooruren telefonisch opgevraagd worden via 0416-683456.