Wijze van stemmen ‘Waalwijk Ontmoet’ aangepast (05-07-2018)

Tijdens ‘Waalwijk Ontmoet’ worden sporters, vrijwilligers en cultuurvertegen-woordigers door het college in het zonnetje gezet. Nieuw bij de zevende editie is dat inwoners kunnen stemmen op álle ingediende voordrachten. Er is dit jaar geen jury die uit de voordrachten van inwoners genomineerden selecteert. Zo krijgen inwoners nog meer stem bij Waalwijk Ontmoet. Stemmen kan via Facebook. Daarnaast reikt het college een extra prijs uit voor een bijzondere prestatie: de ‘Waalwijker(s) van het jaar’.

Een voordracht gaat erg eenvoudig via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet en kan tot maandag 3 september. In elke categorie zijn twee prijzen te verdelen: één voor een individuele prestatie en één voor een groepsprestatie.  Van 12 september tot en met woensdag 3 oktober kan via Facebook gestemd worden op alle voordrachten. In deze periode worden regelmatig tussenuitslagen gepresenteerd. Het individu en de groep per categorie met de meeste stemmen wint. Zo wordt Waalwijk Ontmoet een publieksprijs van, voor en door inwoners. Iedereen die een voordracht doet, krijgt automatisch toegangskaarten voor de feestavond op 6 oktober. Dat geldt ook voor degenen die voorgedragen worden.

Waalwijk Ontmoet
Waalwijk Ontmoet is dit jaar op zaterdag 6 oktober van 19.30 tot 01.00 uur in het Mandemakers Stadion. Tijdens de feestavond reikt de gemeente prijzen uit aan sporters, vrijwilligers en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestatie. Sommige prestaties zijn zo bijzonder dat ze sowieso een prijs verdienen. Daarvoor rijkt het college een extra prijs uit: de Waalwijker(s) van het jaar.