Whapp je ook mee? (19-07-2019)

Kun je af en toe wel wat hulp gebruiken? Of wil je anderen helpen? WeHelpen brengt de twee groepen samen, nu ook met Whapp.

Het verschil met apps zoals Whatsapp is dat Whapp je ook in contact kan brengen met mensen in je buurt die je nog niet kent. Daardoor wordt het ook makkelijker om iemand te vinden die jou wil helpen. Het kan dus best zijn dat jouw hulpvraag wordt beantwoord door iemand die je wel eens met de hond hebt zien lopen. Of iemand die je helemaal niet kent en prima bij jouw hulpaanbod past. 

Zoeken en vinden
“De eerste matches zijn al gemaakt”, vertelt Dorine van WeHelpen. ‘Zo vond Kees een nieuwe vrijwilliger voor de Schakelring, en kan iemand toch naar de cursus ‘vallen voor senioren’ dankzij een buurtgenoot die voor vervoer zorgt. Fijn! Daar help ik graag aan mee door mensen te informeren over de mogelijkheden van Whapp.”

Whapp inloopspreekuur
Je vindt alle informatie en de link naar de Appstores op https://whapp.nl. Daarnaast is er elke woensdagmiddag tussen 14 en 16 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Wilhelminastraat in Waalwijk. Dorine beantwoordt je vragen en helpt je met het account.