Webinar: tips en tricks voor een onderhoudsvriendelijke groene tuin (06-01-2021)

In november onderzocht de gemeente via een enquête of er interesse is in een webinar ‘voorlichting over groen'.

Afbeelding ipad met aankondiging live webinar

Een interactieve live-uitzending waarin we inwoners op een inspirerende manier voorlichten over een groenere omgeving. Goed om te zien dat 58% van de deelnemers positief is. Het onderwerp ‘Tips en tricks voor een onderhoudsvriendelijke groene tuin’ is het hoogst gewaardeerd. Deze Webinar gaat de gemeente Waalwijk in maart/april 2021 organiseren. De komende weken gebruiken wij om hier een mooie invulling aan te geven. Eigen ingebrachte onderwerpen uit de enquête, indien passend, proberen we mee te nemen. Zodra het programma en de exacte datum bekend zijn, laten wij u dit weten. Bedankt voor de reacties en bij succes volgt er mogelijk een tweede Webinar over een ander groen onderwerp.

‘Voorlichting geven over groen’ is een project van de Groene Agenda waar we fysieke bijeenkomsten voor zouden organiseren. Vanwege Corona is dat voorlopig niet mogelijk vandaar dat we voor een online bijeenkomst kiezen.

afbeelding slogan Samen duurzaam vooruit