Waalwijk neemt afscheid van wethouder Keijzers (22-09-2017)

Wethouder Judith Keijzers heeft tijdens een druk bezochte bijeenkomst afscheid genomen van de gemeente Waalwijk.

Inwoners, gemeenteraadsleden en burgemeester en wethouders namen vrijdag 22 september  tijdens  een bijeenkomst in het bedrijfsrestaurant op het stadhuis afscheid van de vertrekkende wethouder Keijzers. Ze wordt op maandag 2 oktober ge├»nstalleerd als burgemeester van Oirschot. Tientallen mensen grepen de kans om formeel afscheid van haar te nemen.

Er waren veel lovende, warme woorden voor de wethouder die werd geroemd om haar luisterend oor en haar vermogen om haar eigen ego opzij te zetten in het belang van de zaak. De wethouder zelf sloot haar tijd in Waalwijk formeel af met de woorden: "Tot ziens en houdoe."

Het CDA heeft Eric Daandels voorgedragen als haar opvolger. De gemeenteraad beslist daar op donderdag 5 oktober over.