Vragen over uw WOZ-waarde of aanslag? Wij helpen u! (24-01-2018)

De gemeentelijke aanslag valt komende week op de mat

 

De gemeentelijke belastingaanslag 2018 valt binnenkort bij u op de mat. Wij verspreiden deze vanaf zaterdag 27 januari. Heeft u zich voor 1 januari 2018 aangemeld voor MijnOverheid en ingesteld dat u berichten wilt ontvangen van de gemeente Waalwijk? Dan ontvangt u de gemeentelijke aanslag alleen nog digitaal in uw berichtenbox.

Zoals iedere gemeente stellen ook wij de WOZ-waarde van woningen, bedrijfspanden en/of grond vast. Bent u het niet eens met uw WOZ-beschikking? Wilt u uw taxatieverslag opvragen? Of heeft u andere vragen over uw aanslag? Dan kunt u vanaf maandag 29 januari bellen met een speciaal team van de gemeente, te bereiken op 0416 – 683 456. Elke werkdag van 08.30 - 13.00 uur zitten medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Is er meer achtergrondinformatie nodig om uw vraag te beantwoorden, dan bellen wij u binnen drie werkdagen terug.

Komt u er met de gemeente niet uit?
Het kan natuurlijk gebeuren dat u er toch niet uitkomt met de gemeente. Dan is het verstandig om formeel bezwaar te maken. Bezwaar maken is altijd gratis en u heeft er bijna nooit een gespecialiseerd bureau voor nodig. U kunt eenvoudig via www.waalwijk.nl/mijnwaalwijk digitaal uw bezwaar indienen. U heeft hiervoor uw DigiD nodig. U kunt ook schriftelijk bezwaar indienen. Een brief met uw motivatie, naam en adres, Burgerservicenummer en handtekening is daarvoor voldoende.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Belastingen, WOZ en MijnOverheid op www.waalwijk.nl/woz