Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (30-03-2020)

Meer informatie, meest gestelde vragen en antwoorden.

Beste ondernemers,

Het kabinet heeft op 17 maart een aantal uitzonderlijke economische maatregelen genomen om de gevolgen van het coronavirus op te vangen. Met dit pakket krijgen zelfstandige ondernemers extra ondersteuning. Een van de maatregelen waar VNG, Divosa, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en experts van gemeenten aan werken is de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo). Bekijk het overzicht met de meest gestelde vragen en antwoorden van het Rijk over deze regeling.

Gemeente Waalwijk

In de gemeente Waalwijk voert Baanbrekers deze regeling uit. Voor informatie kunt u terecht op het loket voor sociale ondernemersregelingen (SOLO). Hier kunt u de meest gestelde vragen over de tijdelijke overbruggingsregeling vinden en kunt u als Waalwijkse zelfstandig ondernemer direct een aanvraag starten.

Voor algemene informatie voor ondernemers over het coronavirus kunt u terecht op de speciale webpagina van de Gemeente Waalwijk.