Stuur ons uw mooie natuurfoto van Waalwijk! (08-09-2020)

Een mooie frisse container trekt minder snel bijplaatsingen aan, dan een container die er niet meer zo netjes bij staat. Ook kunnen bepaalde afbeeldingen associaties bij mensen oproepen die te maken hebben met schoon of fris. Door een container in te pakken met mooie stickers, veranderen we de perceptie van de omgeving. 
 
Op een aantal plaatsen hebben we de textiel- en luiercontainers al ingepakt met stickers waarop onze skyline te zien is. Bij de luiercontainer aan de Burgemeester Smeelelaan willen we het anders aanpakken. Aangezien de container dichtbij het langgerekte Galgenwiel staat, willen we dat de container beter aansluit op het natuurgebied waar de container staat. Een mooie afbeelding van de natuur roept bovendien positieve associaties op, zoals schoon en fris. 
 
Hierbij hebben we uw hulp nodig! Heeft u een mooie foto van de natuur uit onze gemeente? Stuur de foto dan vóór 1 oktober via WeTransfer of via de mail naar communicatie@waalwijk.nl. Zorg bij het versturen van de foto ervoor dat het een liggende (horizontale) foto is en dat deze minimaal 5MB is. Misschien dat uw foto binnenkort te zien is op de container aan de Burgemeester Smeelelaan.